Over ons

Reisswolf toonbeeld van betrouwbaarheid

Met 68 vestigingen verdeeld over 27 landen is Reisswolf Europees marktleider op het gebied van gegevensbeveiliging. Het dienstenpakket bestaat uit archiefopslag, archiefvernietiging, digitalisering, productvernietiging, datavernietiging, kantooropruimingen en het verwerken (inzamelen en afvoeren) van kantoorafval. En dat altijd op de meest veilige manier. Bovendien wordt alles ingezameld en verwerkt op een milieubesparende manier.

Gesloten systeem

Reisswolf werkt met een gesloten systeem: wordt papier in containers gegooid, dan komt het op geen enkele wijze nog in aanraking met mensenogen en -handen en de buitenlucht. Daardoor is veiligheid geborgd. Ook de werkwijze is helder. Nadat er een inventarisatie heeft plaatsgevonden en advies is uitgebracht, wordt een individueel zekerheidscontract afgesloten. Basis is en blijft het ontzorgen van klanten in combinatie met de vertrouwde veiligheidsgedachte.

Gedocumenteerd

Reisswolf zorgt ervoor dat elk onderdeel van het inzamelings- en vernietigingsproces wordt gedocumenteerd. Direct na de vernietiging van de gegevens krijgt de klant bovendien een garantiecertificaat toegestuurd. In dit certificaat wordt verwezen naar de AVG en DIN 66399. Het materiaal dat vernietigd is, wordt 100% ingezet voor recycling.

Onafhankelijke partijen

DIN 66399 is een onafhankelijke, allesomvattende industrienorm voor het shredderen of vernietigen van alle soorten datadragers. Het volledige proces wordt bekeken: organisatie, personeel, inzameling, transport, vernietiging en vernietigingslocatie. U als klant bepaalt allereerst volgens welke beschermingsklasse u uw vertrouwelijke gegevens wilt laten verwerken. Hiermee bepaalt u aan welke criteria het hele proces van inzameling, transport en vernietiging dient te voldoen. Reisswolf werkt in Beschermingsklasse 2/3 (voor hogere bescherming van vertrouwelijke gegevens). Binnen de Beschermingsklasse worden 7 Veiligheidsniveaus erkend - Reisswolf werkt op veiligheidsklasse P4, wat voor papier het maximale is. Dit betekent dat de standaard manier van werken geschikt is gebleken voor de verwerking van de meest gevoelige data. Veiligheidsklassen gelden niet alleen voor vertrouwelijk papier, maar ook voor alle andere dragers welke vertrouwelijke informatie kunnen bevatten (Microfilms, Optische datadragers, Magnetische datadragers, Harde schijven, Elektronische datadragers). Van al deze soorten datadragers is per veiligheidsniveau de veiligheidsklasse omschreven. Omdat Reisswolf hecht aan kwaliteit, beoordelen onafhankelijke partijen op frequente basis de werkzaamheden. De resultaten laten zich zien in tal van behaalde certificaten.


OFFERTE AANVRAGEN


Certificeringen

ISO 27001 normering
ISO 9001 normering
ISO 14001 normering
CA+
NAID
AVG Proof
Voldoet aan de archiefwet
MVO gecertificeerd
Klimaatbeheersing
Brand- en inbraakveilig

Archiefopslag.nl

Reisswolf Randstad

Spoorstraat 3
1687 AE Wognum
Noord-Holland,
Nederland


Whatsapp (ma t/m vr 8.30-17.00 uur): 0611582978

+31 (0) 229 28 45 77

info@archiefopslag.nl

Certificeringen

CA+

NAID

ISO 14001

ISO 9001

ISO 27001

Volg ons ook op: